BURGERBAR UTRECHT

BURGERBAR UTRECHT Heerlijke burgers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 613 beoordelingen
23 nov 2020 om 20:55 Eten was afgekoeld, burger droog en koud, friet veel en veel te zout. Prijs vele malen te hoog voor wat je krijgt. Eerdere goede reviews begrijp ik dan ook niet. Waardeloos
19 nov 2020 om 20:15 Normaal krijg ik meer frietjes. De cola was niet geleverd. De burger was heerlijk!
14 nov 2020 om 0:20 Bezorging was op een heel ander adres en diegene van dat adres heeft het uiteindelijk bij ons bezorgd. Belachelijke service!!
9 nov 2020 om 21:54 I'm from Argentina so meat is very important to me. This burger is amazing! Totally recommended.
8 nov 2020 om 20:03 De burgers waren heerlijk.
5 nov 2020 om 22:30 Op de tracker zagen wij de bezorger tot op de meter nauwkeurig de verkeerde kant op lopen. Waarom gebruikt de bezorger de tracker niet om het huis te vinden? Nu was de bestelling vrij koud. De burgers zijn wel super!
1 nov 2020 om 1:09 Best burgers in Utrecht!
31 okt 2020 om 19:27 Soggy bread dripping of water and oil, burger was cooked too much, wasn't well seasoned, tasted like shoe sole. At least the onion rings were good.
23 okt 2020 om 23:49 Eten was super lekker, friet niet slap maar nog warm en krokant en de hamburger broodjes vers en niet nat. Zeer onder de indruk!
21 okt 2020 om 13:46 Jammer dat blauwe kaas als topping op het Thuisbezorgd platform niet mogelijk is om te kiezen. Nu moest ik een andere topping kiezen. Verder echt een lekker hamburger!
5 okt 2020 om 20:34 Burgers hier zijn altijd onwijs lekker! Helaas ook bijna altijd een kletsnat broodje, wat me een beetje tegen staat. Pleaaseee doe daar iets aan:) Verder geweldig
4 okt 2020 om 8:27 Very good burger, but you cannot show "delivery in 0 min" and then arrive 30 minutes later.